Scorsese teeb George Harrisoni elust filmi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Scorsese
Martin Scorsese Foto: AFP / Scanpix

Režissöör Martin Scorsese plaanib teha dokumentaalfilmi ansambli The Beatles liikmest George Harrisonist.

Scorsese tahab rokiikooni ebatavalisest elust filmi teha ja leiab, et eriti inspireeriv on Harrisoni huvi idamaade filosoofia vastu, kirjutab FemaleFirst.

«George Harrisoni muusika ja tema vaimsuseotsingud on lugu, mis leiab kõlapinda ka tänapäeval ja ma ootan, et saaksin sellega süvitsi minna,» rääkis lavastaja.

Filmimisel lööb kaasa ka Harrisoni lesk Olivia. «George’il olnuks väga hea meel näha, et Martin Scorsese nõustus tema lugu rääkima,» ütles proua Harrison.

Harrison suri 2001. aastal 58-aastasena kopsuvähi ja ajukasvaja tõttu. Film, millel pealkiri veel puudub, kajastab nii tema elu The Beatlesi liikmena kui ka hilisemat soolokarjääri ja tegevust filmimaailmas.

Scorsesele antakse ligipääs Harrisoni perearhiivile ning eeldatavasti pöörab režissöör suurt tähelepanu kadunud rokkstaari huvile idamaade vaimsuse vastu.

Ettevalmistused filmi jaoks algavad tuleval aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles