TV3 talendiotsingute Tartu eelvoorus on verd ja pisaraid

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti talent Tartus
Eesti talent Tartus Foto: TV3

58-aastase fakiiri Igor Pokutinski etteaste sunnib kohtunik Kristiina Heinmets-Aigrot suisa pilgu lavalt kõrvale pöörama. Klaasikillud, elav tuli ja suured teravad noad tekitavad publikus kõhedust ja vaimustust.


Laupäeva õhtul näitavad oma oskusi Vanemuise lavalaudadel veel hulgaliselt värvikaid tegelasi: trikitatakse, sikutatakse sangpommi, tantsitakse, maadeldakse ja loomulikult ka lauldakse.

Enda tehtud maadluslaulu saatel sõidab kohale kirju maadlusseltskond Kiriverest Peeter Asu eestvedamisel. Laval näitavad jõu- ja ilunumbreid üheksa poissi ja tüdrukut, noorim 3- ja vanim 18-aastane, neist kuus on Peetri enda lapsed. «Kui me Kiriverre kolisime, seal maadlusega ei tegeletud. Kuna lapsed olid aga enne maadelnud, siis otsustasime, et teeme ise ja vaatama mis välja tuleb,» rääkis Asu. Nüüd teeb mees pea iga päev Kirivere koolis kohalikele koolilastele maadlusõpet ja raha ta selle eest ei võta. «Tulime saatesse näitama, et ka rahata on võimalik sporti teha ja headele tulemustele,» teatab Asu. 2008. aastal tuli üks ta tütardest täiskasvanute meistriks vabamaadluses. Kuidas mõjuvad aga Kirivere maadlusvõtted kohtunikele, näeb saatest.

12-aastasele lauljaks pürgijale Johanna Randmannile mõjuvad aga publiku reaktsioon ja kohtunike kommentaarid nii emotsionaalselt, et pisaraid tagasi hoida tüdrukul ei õnnestu. Omapärase häälega 28-aastane administratiivassistent Tatjana Rudõk unistab lauljakarjäärist ja usub, et kunagi ei ole alustamiseks liiga hilja. Isegi publiku halvakspanevad hüüded ei löö noort naist rivist välja, kõik kohtunikud publikuga siiski ühel arvamusel ei ole.

Laulmist armastavad ka praegu kingsepa ja valvetöötajana leiba teenivad noormehed, kas saade viib nad unistustele lähemale? Autopesulas töötav Indrek Kutusov unistab aga hoopis elust täis tantsu. «Ei taha päris autopesulasse eluks ajaks jääda, tahaks tantsuga edasi minna, juurde õppida ja suuremates kohtades esineda,» ütles noormees.

«Eesti talent» on TV3 eetris laupäeval kell 19.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles