Tallinna moenädala disainerite looming tantsusaates

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega kolmas saade - Ženja Fokin ja Aleksandra Žeregelja
Tantsud tähtedega kolmas saade - Ženja Fokin ja Aleksandra Žeregelja Foto: Jelena Rudi

Tallinna Moenädalal oma kollektsioone esitlevate Kristina Viirpalu ja Liina Steini loomingut on võimalik jälgida ka populaarses saates «Tantsud tähtedega».

Julgete värvimängude poolest tuntud moelooja Kristina Viirpalu on teinud Ithaka Maria Rahulale kolm kleiti saate «Tantsud tähtedega» tarvis. Selles, et need kleidid Kristinal väga loomulikult välja kukuvad, on kindlasti «süüdi» ka tema taust - moedisainer on lõpetanud koreograaf-lavastaja eriala Tallinna Ülikoolis.

Tantsukleitide puhul Kristina sõnul eriline see, et need peavad sündima imekiiresti. «Arvestama peab eelkõige tantsu iseloomu, kuid ka kostüümi sobivust persooniga. Kleidid peavad vastama võistlustantsu kleitide standardile ja andma paarile võimaluse liigutusi sooritada ilma takistusteta. Tantsuplatsil ei kehti väljend less is more,» rääkis Kristina tantsukleitide sünnist.

Selge on see, et kui võistlustules läheb platsile kümme paari, siis sa tuleb lisaks täiuslikule tantsule kõigi vahenditega võistelda žürii ja publiku tähelepanu pärast. See on eelkõige suurejooneline show!

Viimase tansusaate Ženja ja Aleksandra säravate kostüümide taga on noor moelooja Liina Stein. Liina kostüüme võibki vaadata kui eelsoojendust tema Tallinn Fashion Weeki show'le, kus läheb kindlasti laval lahti tõeline popkultuuri tulevärk!

Viimased suurema avaliku tähelepanu saanud Liina Steini kostüüme võis näha «Eesti laulu» finaalis Lenna Kuurmaa ja Piret Järvise seljas. Kõige suurema promo on Liinale teinud aga ilmselt USAs resideeruv Eesti artist Kerli Kõiv, kelle muusikavideos «Tea Party» vilksatavad samuti Steini kleidid.

Nii Liina Steini kui Kristina Viirpalu uut kollektsiooni on võimalik imetleda Tallinna moenädalal 5. novembril.

Täpsem info ja piletid: www.estonianfashion.eu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles