US Open tõi Anett Kontaveidile kopsaka rahasumma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit alistas US Openi kolmandas ringis kolmes setis ameeriklanna Madison Brengle'i ja jõudis 16 parema hulka.
Anett Kontaveit alistas US Openi kolmandas ringis kolmes setis ameeriklanna Madison Brengle'i ja jõudis 16 parema hulka. Foto: SCANPIX

Eesti naised on maailmas tuntud, kui väga ilusad ja targad. Neist räägitakse lausa legende. Kuid meie vabariigi naised on ka head sportlased. Äsja tõestas seda meie noor naistennisist Anett Kontaveit.

UC Opening tenniseturniiril suurepärast mängu näidanud 19-aastane eestlanna Anett Kontaveit pidi neljandas ringis tunnistama kogenud ameeriklanna 35-aastase Venus Williamsi paremust. Kontaveit kaotas Williamsile 2:6 ja 1:6.

Kuid maailma ühele esireketile pole sugugi nii noorel tüdrukul häbi kaotada. Seepärast on ka loogiline, et Anett jäi turniiriga väga rahule. Eestlanna sõnul sai ta väga palju kogemusi.

Foto: SCANPIX

Venus Williamsi sõnul saigi määravaks just kogemuste pagasi suurus.

Venus: See, et ma eelmises kohtumises hästi mängisin võimaldas mul täna rohkem lõõgastunult platsile tulla ja kindlasti aitasid palju ka kogemused. Ma osaksin rohkem mõista, mis tunne on antud olukorras mängida, kui näiteks Kontaveit. Aga ma loodan, et ta oskab edaspidi rohkem oma tervist hoida ja rohkem kogemusi saada. 

Foto: SCANPIX

Karjääri parima turniiri teinud Kontaveidi jaoks tähendab see ka karjääri suurimat teenistust.

Sel hooajal oli noore tennisisti teenistuseks 89 000 dollarit. US Openil neljandasse ringi jõudnule toob see teenistuse lisa aga juba pisut üle 200 000 dollari. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles