Milline oli Pärnu eelvooru parim talent?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul sai TV3 ekraanil näha talendiotsingusaate «Eesti talent» Pärnu eelvooru.

Osalejate pääsu järgmisesse vooru otsustavad kohtunikud Kristiina Heinmets-Aigro, Mihkel Raud ja Valdo Randpere.

Madis Arro laulis Deep Purple'i loo «Child In Time». «See oli tõeliselt kõrge, aga mis veel tähtsam - see oli ka puhas. See oli fenomenaalne!» kiitis Mihkel. «See oli väga ingellik Gunnar Grapsi variant,» märkis Kristiina. Valdo arvates läks asi pigem Sarah Brightmaniks kätte.

Beatboxiga lagedale tulnud Raul Špilevilt küsis Mihkel tellimusloona ühte korralikku Metallica biiti ja Raul sai sellega suurepäraselt hakkama. «Igaüks, kes suudab oma häälega kolme asja korraga teha, saab minu käest jaa,» ütles Mihkel. Valdo võlumiseks oli aga rohkem vaja, kuid Kristiina poolthäälega pääses ta edasi. (Vaata Rauli esitust artikli kõrvale lisatud videost!)

Eno Lints trikitas jalgpalliga ning tema pühendumus avaldas kohtunikele muljet.

Eakate ühing Elulust esitas humoorika tantsu, kuid kohtunikud ei saanud naljast aru ja neid järgmisesse vooru ei saatnud.

Rünno Ravel esitas laulu «Hallelujah». «Sa oled väga armas poiss ja sobid lavale, kuid see, mis sa täna esitasid, ei olnud kõige parem,» ütles Kristiina. Mihkel hindas Rünno julgust ja avaldas arvamust, et aasta pärast on ta veel parem. Valdo ütles ainukesena «jaa», mistõttu Rünno edasi ei pääsenud.

Roman Fedorenko trikitas korvpalliga. «Ma vajutasin su kinni, et näha, kas sa lähed närvi ja pillad palli maha, aga sa ei pillanud, nii et väga tubli. Hämmastav koordinatsioon. Kui sa oleksid minu köögis, usaldaksin oma munad - kanamunad, see tähendab - küll sinu kätte. Kindel «jaa»,» jutustas Mihkel. «Erinevalt Mihklist ütlen ma sulle väga kindla «jaa»,» sõnas Valdo Randpere ja Kristiina Heinmets-Aigro jääb põnevusega ootama uusi trikke.

12-aastane Meel Paliale esitas Michael Jacksoni stiilis tantsu. «See oli võimas ja perfektne. Ja arvestades sinu vanust... et sul on julgust tulla lavale ja teha neid mehiseid liigutusi,» kiitis Kristiina. Mihkel ütles, et on näinud palju paremaid Michael Jacksoni jäljendajaid, kuid need on olnud ka palju vanemad. «Paari aasta pärast ütleks võibolla teisiti, aga täna ei,» sõnas Mihkel. Valdo nentis, et on näinud ka palju hullemaid Jacksoni jäljendajaid, kes olid ka vanemad. Valdo ja Kristiina andsid poolthääle.

Trikirattur Karl Pärjamäe tõi lavale ka saatejuht Tanel Padari, kelle kohal rattaga trikitama hakkas. «See oli võimas ja eriti see ettevalmistus. Suurt väärtust lisab see, et oled lahe tüüp,» tunnustas Mihkel.

Ivar Kanarik tuli lavale ühemeheansambliga, kuid kohtunike hinnangul oli esitus kaootiline ja edasi ta ei pääsenud.

Kelle esitus meeldis sulle? Avalda arvamust!

«Eesti talent» on TV3 ekraanil laupäeviti kell 19.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles