Trikirattur ohustas Tanel Padari seksuaaltervist

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tqalent - trikirattur ja Tanel Padar
Eesti tqalent - trikirattur ja Tanel Padar Foto: TV3

TV3 talendiotsingute Pärnu eelvoorus üllatavad nii mustkunstnik, kellest võib saada uus Eesti esitrikimees, meeslaulja, kelle hääl ulatub lausa Birgit Õigemeele kõrgusteni kui jalgrattur, kes seab ohtu Tanel Padari seksuaaltervise.


Lavatagune õhkkond on erutusest ärev, ootajate meelt lahutab külma närviga mustkunstnik Tom Pintson. Stiilses lillas sametpintsakus noormees muudab kahekroonistest koosneva rahapaki viiesajalisteks ning paneb ühe kummipaela läbi teise. Kohtunike jaoks on tal aga varuks hoopis  suurejoonelisem trikk. «Ma olen spetsialiseerunud leviteerimisele ehk objektide õhkutõstmisele ja lennutamisele. Leivanumbriks on krediitkaardi lennutamine, mis on täiesti reaalne, kuid uskumatu trikk. Kui edasi pääsen, saab seda kindlasti näha,» ütles Pintson.

Ajal, mil netiportaalides arutletakse teemal, kas laulmine on ikka talent või mitte, tõestab Madis Arro, et ka laulmine võib olla kaasasündinud suur anne. Kohtunik Mihkel Raud nimetas Madise lauluhäält fenomenaalseks. «Ma pole kunagi, vähemalt Eestis, kuulnud kedagi nii kõrgelt laulmas. Lisaks sellele laulsid sa puhtalt!» oli Raud vaimustuses. Kohtunikud kiitsid ka Madise lauluvalikut - Deep Purple´i «Child In Time». «Deep Purple laulja ei suuda enam ammu seda lugu nii kõrgelt laulda. Aga see oli võimas.» kiitis Raud.
 
Suuga muusika jäljendamist nimetatakse beatboxiks ja just seda demonstreerib laupäeva õhtul pärnakas Raul Špilev.  Neli aastat tagasi nägi Raul internetis maailmaklassi beatboxi artisti Kenny Muhammadi videosid, mis tundusid väga lahedad ning poiss soovis ka ise proovida. Nii hakkas muusikalise taustata noormees üksi kodus harjutades lugusid jäljendama. Kas ta suudab täita ka Mihkel Raua soovi esitada midagi Metallicalt, näeb saates.
 
Lisaks näitab Pärnu Kontserdimaja laval kolme korvpalliga osavaid trikke gümnaasiumiõpilane Roman Fedorenko, ahhetama-panevaid jalgrattatrikke demonstreerib Karl Pärjamäe, Michael Jacksoni tantsustiili on omandanud 12-aastane Meel Paliale, publiku poolehoiu võidab teenindaja Margit Tali oma rahvamuusikaansambliga ning loomulikult on saates veel palju teisi talendikaid eestimaalasi.
 
«Eesti talent» on TV3 ekraanil laupäeval kell 19.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles