Demi Moore ulatas abikäe: võin maksta surnud mehe matused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Demi Moore arrives for a news conference organized at Maiti Nepal in Kathmandu in this April 7, 2011 file photo. Moore suffered convulsions and seemed only semi-conscious after smoking an undisclosed substance before being rushed to hospital earlier this week, according to the tape of a  medical emergency call released on January 27, 2012.   REUTERS/Navesh Chitrakar/Files  (NEPAL - Tags: ENTERTAINMENT SOCIETY PROFILE HEALTH)
Actress Demi Moore arrives for a news conference organized at Maiti Nepal in Kathmandu in this April 7, 2011 file photo. Moore suffered convulsions and seemed only semi-conscious after smoking an undisclosed substance before being rushed to hospital earlier this week, according to the tape of a medical emergency call released on January 27, 2012. REUTERS/Navesh Chitrakar/Files (NEPAL - Tags: ENTERTAINMENT SOCIETY PROFILE HEALTH) Foto: NAVESH CHITRAKAR/REUTERS

Näitejatar Demi Moore on pakkunud, et maksab kinni 21aastase mehe matused, kes tema Beverly Hillsi kodu basseinist uppununa leiti.

Edenilson Steven Valle leiti näitlejatari basseinist uppununa eelmisel pühapäeval. Naist ega ühtki teist pereliiget kodus polnud. Lähedal pidutsenud sõpruskond avastas ühel hetkel, et Valle pole nendega. Noormeest otsiti vaid veerand tundi ja leiti seejärel basseinist ulpimas, vahendab Radar online.

Demi esindaja on tunnistanud, et pole kindel, kas naine enam seal majas elada suudab. „See on nii kohutav situatsioon, aga mu süda on koos selle noore mehe pere ja sõpradega,“ vahendas esindaja naise sõnu, kes soovib pere jaoks teha asja kergemaks ning matusekulud enda kanda võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles