«Eesti talent» mängib täna õhtul tulega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulemäng Eesti Talendi avasaates.
Tulemäng Eesti Talendi avasaates. Foto: TV3

Täna õhtul paiskub TV3 ekraanidele telesari «Eesti talent» ja toob vaatajani suurejoonelise vaatemängu, kus osaliseks lihtsad, kuid andekad eestimaalased.


Juba avasaade  tõestab, et meil on tõeliselt palju talente, kes oma igapäevast leiba hoopis muul alal teenivad. Võitjatiitlit ihaldavad lauljad ja tantsijad, trikitajad ja akrobaadid. Kõikidel osalejatel on kolm minutit aega, et kohtunikele ja publikule oma andekust tõestada ning etteaste filigraanselt sooritada. Kohtunike Mihkel Raua, Kristiina Heinmets-Aigro ja Valdo Randpere ees laual on aga punased nupud, iga nupuvajutus paneb põlema punase risti. Kolm risti tähendab, et etteaste jääb pooleli, samas ei pruugi see aga rikkuda edasipääsu järgmisesse vooru.

Leivatehases liinioperaatorina töötav Gennadi Ratškus ei karda enne lavale minekut punaseid riste ega Mihkel Raua sarkastilisi kommentaare. Lastekodus kasvanuna on Gennadi juba piisavalt karastunud ning keskendub vaid oma etteastele. «Mulle väga meeldib laulda! Kuna mulle meeldivad erinevate rahvaste laulud ja kultuur, siis laulan üheteistkümnes erinevas keeles. Praeguseks on peas umbes sada viiskümmend laulu,» ütles Ratškus.  

Klahvpillimängijast Erki-Andres Nuut läheb seekord lavale kastitäie muruga. «See on väga kapriisne pill, kunagi ei või teada, mis hääl mingist kõrrest välja tuleb ja millises ulatuses ning mis noodi ajal ta näppude vahel lihtsalt katki minna otsustab,» kommenteeris Nuut.  

Margarita Kristall tuleteatrist Kelfirius tunnistab, et algul oli ta lihtsalt tantsija, siis aga avastas ühel hetkel, mida kõike saab tulega teha. Nii ühendaski ta tantsulise liikumise ja elava tule. «Miks ma seda varem ei teadnud! Nüüd otsin veel inimesi, kelle jaoks tuli tähendab rohkemat kui lihtsalt küünlavalgust, et saaks koos midagi ilusat ja põnevat teha,» rääkis Kristall.

Kas Gennadil tuleb taluda Mihkli karmivõitu kommentaare? Kas Erki-Andresel lõhkeb rohukõrs? Kas Kelfiriusel läheb laval vaja ka kaasavõetud tuleohutusmehe abi? «Eesti talent» on alustab laupäeval kell 19.30.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles