Lauri Pihlap rokkis oma uue LP esitlusel koos 13-aastase tütre Sofia-Liisiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva õhtul toimus lokaalis  Kivi Paber Käärid Lauri Pihlapi uue LP hoogne esitlus. Kohal oli igat sorti karvaseid ja sulelisi.

Foto: Tiit Mõtus

Isa oli toetamas ka Lauri 13-aastane tütar Sofi-Liisi.

Isaks sai Lauri juba 19-aastaselt.

Lauri on oma varasemates intervjuudes rääkinud, et tema fännide hulka kuuluvad ka väga noored inimesed, kuid tütar ilmselt mitte nii väga tema loomingut ei austa.

«Tal on omad lemmikud – meeldib Avril Lavigne. Kui ma telekas olen, siis ta vaatab mind. Aga ma ei saa öelda, et ta istuks ja kuulaks mu plaate ja õpiks neilt sõnu pähe. Nii kõva fänn ta ei ole,» pajatas Lauri mõned aastad tagasi Õhtulehele.

Foto: Tiit Mõtus

Kui Sofia-Liisi oli veel seitsmene, siis kiitis Lauri, et tütar on huvitavas eas. «Ta on kindlameelne. Jonnakas. Aga heas mõttes. Mu tütar on isegi jonnakam kui mina.»

Nii olla Sofia-Liis küll harrastanud omaette klaverit toksida, aga kui tuli aeg muusikakooli minna, põrutas tüdruk, et ei taha klaverit. Viiulit hoopis. «Äge agressiivsus,» kiitis Lauri toona. «Kui teeb, siis teeb. Ja mina olen seda väikest inimest niimoodi õppinud mõistma, et me ei vaidle. Vaidluse võidaks tõenäoliselt tema. Sellepärast ma ei julge isegi küsida, mis ta minu lugudest arvab. See oleks surmav ja purustav kriitika, mis sealt tuleks. Parem ma ei küsigi.»

Foto: Tiit Mõtus
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles