USAs kutsuti appi hüüdnud papagoile politsei

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn DeLeon rääkiva papagoi Lunaga
Evelyn DeLeon rääkiva papagoi Lunaga Foto: Michael Mancuso/AP

USAs Trentonis sai politsei väljakutse majja, mille naabrid muretsesid sealt pidevalt kostvate appihüüete tõttu, kuid selgus, et lärmajaks oli kakaduu.

Naabrid kutsusid selle nädala kolmapäeva hommikul Evelyn DeLeoni koju politsei, kuna pidasid papagoi hüütud fraasi «Aidake mind! Aidake mind!» hätta sattunud naisterahva appikarjeteks, vahendab AP.

Kuna politseile ust ei avatud, lõid korrakaitsjad selle hingedelt maha. Õnnetu naisterahva asemel leiti majast aga puuris istuv kakaduu, kes appihüüdeid kuuldavale tõi.

Linnu perenaise sõnul on talle varemgi kümneaastase papagoi Luna tõttu politseid kutsutud. Seitsme aasta eest tõi Luna pidevalt kuuldavale lapse nutuga sarnanevaid häälitsusi, see aga äratas lastekaitsjate tähelepanu, kes arvasid, et majas on hüljatud beebi ning tulid kodu kontrollima.

DeLeon ütles, et Luna on enamiku oma üha kasvavast sõnavarast omandanud telerit vaadates, kusjuures lind oskab rääkida nii inglise kui hispaania keeles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles