Galerii ja video! Erootiline Geishade maailm klubis Teater

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Napp riietus, erootilised  mänguasjad ja kuumad kehad. eelmisel reedel, 03. oktoobril avas klubi Teater uksed tõelisesse Geishade tagaaeda– see on sensuaalne üritus Erotic Cinema, mille seekordseks teemaks oli «Geisha».

Foto: Klubi Teater

«Geishad» on erootikafilmide maastikul vast kõige kauem püsinud ning seega tähendab see selle üritustesarja jaoks väga palju. Külm ja karge õhk, ümbritsemas täiuslikku ilu - just seda teab maailm geishadele esmapilku saates.

Foto: Klubi Teater

Tegelikult kannavad Geishad Jaapani kõige silmapaistvamaid ja erilisi jooni. Need jaapani naised on saavutanud kõrgelt haritud staatuse. Head teadmised erinevates kunstides, kirjanduses ja loomulikult manipuleerimises, teevad neist maailma osavaimad eskortteenuse pakkujad. Nii vaoshoitud, samas plahvatusohtlikud.

Foto: Klubi Teater

Erootikamaailmas on geishad eelkõige tuntud kui flirtimise, fantaasia ja ihalduse jumalannad.  Geishad on ääretult osavad õrritajad ning just see tõi Klubi Teatri reedesest Erotic Cinemast välja eriti sensuaalsest pingest pakatava poole. 

Foto: Klubi Teater

Erotic Cinema sensuaalne show laval paelus kõiki. Läbi öö sai näha kütkestavalt sensuaalseid neide, kes pakkusid  ahvatlusi, millest muidu vaid unistada oskad. 

Foto: Klubi Teater

Geishade maailm, enda pahede ja salapäraste naudingutega, paelus külastajaid, keda oli kohale tulnud eriliselt palju. Klubi Teatri külastajade üheks lemmikürituseks kujunenud Erotic Cinema suutis end taaskord ületada ning pakkuda midagi enneolematut ning kütkestavat. Vaata ka videot! 

Foto: Klubi Teater

Järgmine Erotic Cinema toimub juba novembrikuu alguses. Sel reedel ootab kõiki aga suurejooneline Baile-Bon ning juba laupäeval toimub klubis Teater  üritus «Ainult üheks ööks BonBon», kus üksteist aastat Tallinna ööklubide lipulaevaks olnud BonBon avab üheks ööks taas oma uksed.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles