Tanja Mardile: see oli ikka väga kuum etteaste!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt, Mart Müürisepp
Su nägu kõlab tuttavalt, Mart Müürisepp Foto: Karli Saul/SCANPIX

TV3 saate «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja avasaates esitas Mart Müürisepp Antonio Banderase lugu «El Mariachi».

«Eesti poiss esineks niimoodi pärast.. noh, mitmendat pudelit, ma kujutan ette. See oli ikka väga kuum etteaste! Kuigi laval olid teised poisid ka, tõmbasid sa tähelepanu endale. Sa laulsid väga ilusti ja ma ei ole sind varem kuulnud ja ma üllatusin, et sa laulad väga hästi. Natuke ülepakutud oli sellest, mis originaalis oli, aga läheb peale ikka,» õhkas Tanja Mihhailova.

«Kui on üks laul, mis rahva, eriti naised, käima tõmbab, siis see on see laul. Eriti temperament, energia, kõik see. Laulu poole pealt väga hästi tabatud. Natuke vahepeal läks hääl kärisema, nagu see asi täpselt käib. Mõned sellised paueriga kohad. Kuidagi mugavalt tundsid end selle kitarriga. Hea töö,» kiitis Koit Toome.

«Väga hea number oli, aga sa natuke jäid hätta oma närvi organiseerimisega. Närv natuke kees üle. Sa olid natuke liiga palju Banderas ja kui sa oled liiga palju Banderas, siis sa enam väga Banderas pole. Enesemõistetavusest jäi pudu. Ta ei pea nii palju rapsima, on mu pika ja segase jutu mõte,» seletas Andrus Vaarik.

Kuidas meeldis Mardi etteaste sulle? Vaata TV3 videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles