Pärnus algavad uue mängulfilmi «Perekonnavaled» võtted

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus algavad uue filmi «Perekonnavaled» võtted
Pärnus algavad uue filmi «Perekonnavaled» võtted Foto: SCANPIX

Täna 8.septembril  algavad Pärnus mängufilmi «Perekonnavaled» võtted, milles mängivad mitmed armastatud ja tunnustatud eesti näitlejaid.

Filmi peategelaseks on muusik Egon Rei, kes dirigendist äia ootamatu haigestumise järel võtab orkestri juhtimise üle.

Et orkester ja ka perekond ei laguneks, tuleb varjata äia minevikuga seotud valesid. Vanad valed sünnitavad uusi ja mõjutavad ka Egoni elu.

Peategelast Egonit mängib Tambet Tuisk, vana dirigenti Pauli Roman Baskin, osades veel Ülle Kaljuste, Tõnu Kark, Eva Klemets, Jaanika Arum, Inga Salurand, Anu Lamp jt.

Filmis on suur osa Pärnu Kontserdimajal, kus toimub kolmandik filmi tegevusest ja Pärnu Linnaorkestril, kes on filmis osaline.

Filmi teine võtteperiood on 2015  kevadel, võttepaikadeks Pärnu ja Tallinn.

Filmi «Perekonnavaled» režissöörideks on Valentin Kuik ja Manfred Vainokivi.

Tootjafirmaks  Filmivabrik, kes on tootnud mängufilmid «Pangarööv» ja «Röövlirahnu Martin»  ning rida dokumentaalfilme: «Riigivargad» ja «Koguja» (2014), «Baskin» ja «Vaeste kirjanike maja» (2012), «Emumäe Eedi ja Lobi küla Kristjan», «Valli baar» jne.

Prognoositav esilinastuse aeg on 2016. aasta kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles