Eestlane mõisteti Iirimaal magajaga seksimises süüdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlane seksis Iirimaal magajaga.
Eestlane seksis Iirimaal magajaga. Foto: SCANPIX

Iirimaal magava naisega seksinud Eesti mees pääses viieaastase tingimisi vangistusega.

29-aastane Kuulo Rooden põhjendas oma tegu sellega, et talle jäi naise vabameelsest käitumisest mulje, nagu oleks too «kõigi vastu kena», kirjutab Breakingnews.

Juhtum leidis aset pärast suurema seltskonnaga ööklubis käimist, mil siirduti ohvri korterisse, kus naine eraldus ühe Roodeni sõbraga omaette tuppa. «Nüüd on sinu kord,» olevat sõber seltskonna juurde naastes Roodenile öelnud, mispeale tollel tekkiski mõte ka ise naisele läheneda.

Plaan sai teoks ning kuigi ohver ärkas vahekorra ajal üles, arvas ta esialgu, et seksib taas Roodeni sõbraga ega hakanud protesteerima. Kui ohver taipas, kellega tegu, virutas ta Roodenile hoobi kõhtu, mille peale mees vabandades voodist välja ronis.

Kohtunik Barry White määras eestlasele viieaastase tingimisi vanglakaristuse ning lisaks ei tohi Rooden viie aasta jooksul Iirimaad külastada. Leebe karistuse määramist põhjendas White sellega, et kuritegu toimus ebatavalistel asjaoludel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles