Jennifer Lopez räägib abieludest ning suhetest Ben Afflecki ja Puff Daddyga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lopez ja Ojani Noa, pilt aastast 1997
Jennifer Lopez ja Ojani Noa, pilt aastast 1997 Foto: SCANPIX

Laulja ja näitleja Lopez (40) räägib esimest korda ajakirjandusele, mida tundis, kui Ben Affleck ta seitse aastat tagasi just enne pulmi maha jättis.

Esimest korda oli Lopez ehk J.Lo abielus kuubalase Ojani Noaga, kellega tutvus Miamis töötades ettekandjana. Aasta oli siis 1996 ja abielu kestis alla aasta.

Järgnes J.Lo kahe ja poole aastases suhtes räppar Sean Combsiga (40), kes on tuntud nimede all Puff Daddy ja P.Daddy. Lopez ütleb, et see suhe «läks räpaseks», vahendab femalefirst.co.uk.  Pidades silmas kohtuprotsessi, kus arutati Puff Daddy ebaseaduslikku relvaomamist, kuigi mees hiljem õigeks mõisteti.

Teises abielus oli J.Lo Cris Juddiga (40), kellega tutvus 2001. aastal video «Love Don`t Cost a Thing» võtetel, kus Judd oli palgatud režissööriks. Paar abiellus sama aasta septembris ja läks lahku üheksa kuud hiljem. Vaata seda suurepärast videot allpool!

Suhet näitleja Ben Affleckiga nimetab Lopez «elumuutvaks», vaatamata sellele, et Affleck jättis Lopezi maha vaid mõni päev enne juba kavandatud pulmi 2003. aasta septembris. Enne lahkuminekut oli paar nii populaarne, et neid nimetati ajakirjanduses «Benniferiks», sarnaselt sellele, kuidas Angelina Jolied ja Brad Pitti on nimetatud «Brangelinaks».

«Ma ei arva, et mu süda oleks olnud murtud enne seda,» ütles Lopez Affleckist lahkumineku kohta, «mul oli nii palju lootusi ja unistusi millegi suhtes. See oli esimene kord, kui mu süda murdus ja see oli raske.»

«Kui sa teed läbi sellise katsumuse igaühe silma all, ei ole sa pärast enam päris sama inimene, kui varem. Ma tahtsin tõesti seda muinasjuttu. See lihtsalt ei õnnestunud. Aga ma jätkasin selle otsimist, ühele tüdrukule ei saa seda ette heita.»

Lopez on praegu abielus laulja Marc Anthonyga, kellega abiellus juunis 2004.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles