Sinilinnus mängivad sel reedel poisid ja tüdrukud

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel reedel toimub klubis Sinilind koostöös Corona Extraga üritus BOYS & GIRLS, kus õhtu jooksul võtavad teineteisega mõõtu kaks saalitäit DJ´sid - ühes poisid ja teises tüdrukud.
Sel reedel toimub klubis Sinilind koostöös Corona Extraga üritus BOYS & GIRLS, kus õhtu jooksul võtavad teineteisega mõõtu kaks saalitäit DJ´sid - ühes poisid ja teises tüdrukud. Foto: Sinilind

Sel reedel toimub klubis Sinilind koostöös Corona Extraga üritus BOYS & GIRLS, kus õhtu jooksul võtavad teineteisega mõõtu kaks saalitäit DJ´sid - ühes poisid ja teises tüdrukud. Kavas on seni kohvikus Must Puudel laialt lõbu pakkunud Disko Munade peoseltskonna invasioon klubisse Sinilind.

Poiste saal on pühendatud reedel 100%-lt house muusikale, mida mängivad Tallinn Jäck City peosarja esindav Kask, Lab pidudesarja resident Leiner ja Raadio 2 trummi ja bassi saadet Tjuun In vedav DJ Qba, kes teeb seekord eksklusiivse house’i seti. Eelnimetatutele lisaks Disko Munade peosarja residendid Emil Gens, Mark Slavin, Ecstatic ja Kinetic. Visuaalid toob ekraanile VJ Denis.

Tüdrukute saalis valitseb eklektika. Üles astuvad soulile ja uuemale tantsumuusikale suunatud üritustesarja Lady Luck vedav Girti Suun, Eesti trummi ja bassi esileedi L.Eazy, pidudekorraldaja ja melomaan Triin Niinemets ning Planetary Funk nimelist blogi vedav Hanna-Stella Haaristo.

Pilet terve õhtu € 5 ja algus kl 22.00.

Soovid tasuta pääset peole?

Selleks palun:

1) Lisa end facebookis peokülastajaks SIIN!

2) Jaga Boys & Girlsi pidu oma facebooki seinal

3) Anna jagamisest teada Boys & Girls facebooki ürituse seinal

 Loosi läheb 5x2 tasuta piletit ja võitja selgitame välja reedel kl 20.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles