Eve Kivi: iluoperatsioone pole ma teinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Kivi
Eve Kivi Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht
«Olen vaatamata oma vanusele väga kena ning igasugused iluoperatsioonid jäävad minust väga kaugele,» pajatas hiljuti filmidiiva
Eve Kivi (70) Buduaarile.



Kaunis daam on nõus vaid siis lõikusele minema, kui see on tervisele hädavajalik. Niisama ilu pärast keelduks ta kategooriliselt noa alla minema.

«Venemaal olles nägin ma neid näitlejannasid küll, kes käisid iluoperatsioonidel. Nad lasid muuta enda tisse, tagumikke ja muid kehaosi. Algul olid nad kenad küll, kuid hiljem tekkisid muud tervisehädad tänu sellele lisaks. Juba see hirmutas mind ära.»

Eve naudib oma loomulikku ilu ning on sellega väga rahul. «Oleks kõik minu vanuses nii kenad, mis viga siis oleks elada.»

Tõepoolest, alati särav diiva näeb oma aastate kohta suurepärane välja. Ka paljud foorumikülastajad toetasid Eve seisukohta, et ilulõikused on mõttetud ning et vananevad kuulsused, kes kirurginoa alt läbi käinud näevad välja pigem õõvastavad, kui kaunid.

Eve Kivi on muuseas paljastanud kunagi ka seltskonnaveergudel, et eelistab oma näonaha turgutamiseks pigem looduslikke imevahendeid, kui kalleid näokreeme. Üks tema lemmikutest näohooldusvahenditest olevat näiteks spermamask. Sama imekosmeetikat kasutab ka lauljatar Eha Urbsalu.


Mida arvad asjast sina? Milline on efektiivseim iluprodukt: kallis kosmeetika, käepärased loodustooted või päästab vananemisest siiski vaid terav kirurginuga?

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles