Elephants From Neptune bändiliikmed loobusid igapäevatööst

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R2 Aastahitt 2013, Elephants from Neptune
R2 Aastahitt 2013, Elephants from Neptune Foto: Karli Saul/SCANPIX

Reet (69) ja Ivo Linna (64) poeg Robert Linna (30) ja tema bänd Elephants From Neptune astus hiljuti üles Hollandis Euroopa suurimal ja olulisimal värskele muusikale keskendunud festivalil Eurosonic, kus nad vägagi kuuma vastuvõtu osaliseks said. Nüüd selgub, et poisid on bändile nii pühendunud, et on ka oma palgatööd kõik üles öelnud, vahendab Kroonika. 

«Võtsime riski ja tulime kõik töölt ära, et muusikat teha,» ütles Robert Soome meelelahutusväljaandele. «Kui me praegu endast kõike ei anna, ei kuuleks meist keegi iialgi.»

Linna sõnul on neil julge sammu tõttu küll rahaliselt kitsas, kuid sel pole vahet – nad saavad näiteks Soomes ja Hollandis kontserte anda.

Robert õpib hetkel ka Balti Filmi- ja Meediakoolis operaatoriks ning teeb vahel lepingulisi operaatoritööotsi.

Kitarrist Markko «Linnu» Reinberg lõpetab ülikooliõpingud Inglismaal. Rain Joona lõpetas töö Teatri kohviku kokana. Trummar Jon Mikiver lõpetas töö Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles