Nädalavahetus toob hulgi emadepäeva üritusi

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nartsissid.
Nartsissid. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Laupäeval, 8. mail 12-15 on kõik oodatud Pärnu spordihalli sportlikule emadepäevale.


12-13 korraldavad mänge kogu perele koolispordi liit ja Pärnu linna spordikool. Kell 13 tantsivad Revalia tantsukooli õpilased ning saalis number 5 toimub beebikooli Vingervaks näidistund kõige pisematele emadega.



Kell 14 esinevad Dance@ Europe’i noored tantsijad ja Zeni karateklubi sportlased.



Aeroobikasaalis juhendavad Ulvi Sikut, Marge Rull ja Julia Sablojeva 12.30-14 võimlemis- ja aeroobikahuvilisi, jõusaalitreening on naistele tasuta. Lapsed saavad lustida batuutidel. Toimub kantud rõivaste laat.



Sportlik emadepäev on tasuta, kaasa palutakse võtta spordirõivad ja vahetusjalatsid.



Maarja-Magdaleena gildis tegutsevad 11-15 emadepäeva töötoad, kus saab valmistada emadele kingitusi ja seintele maalida Pärnumaa rahvuslikke mustreid.



Raeküla Vanakooli keskuses laulavad kell 11 emadele Raeküla lasteaia mudilased.



Pühapäeval, 9. mail võib ema kutsuda kohvikusse või kontserdile.



Kell 12 avatakse Strandi spaa- ja konverentsihotelli Jurmala saalis emadepäeva muusikakohvik. Esinevad Jana Tringi erakooli mudilased, laulustuudio väikesed ja suured, klaveri- ja suupilliõpilased, Margus Martmaa kitarristid ja bändid, Ruth Rosimannuse trio ja Otto Mättase kitarristid. Kontsert on tasuta. Toimub loterii, mille tulu läheb ühe Tartu koolimaja keldrist prügimäele saadetud kontrabassi elule aitamiseks.



Kell 12 algab emadepäeva kontsert Kuninga tänava põhikooli õues, kus esinevad Kunstide maja, Pärnu muusikakooli ja Kuninga tänava põhikooli lapsed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles