Pierce Brosnan kiitis Robert Pattinsoni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan Foto: AP / Scanpix
«James Bondi» staar Pierce Brosnan kiitis noort kolleegi Robert Pattinsoni.

Staarid osalesid koos filmis «Remember Me», kirjutab Entertainmentwise.

Brosnan, kes mängis Pattinsoni isa, ütles, et film on väga emotsionaalne.

««Remember Me», kus me mängime koos Robert Pattinsoniga, on tõeliselt ilus lugu perest, kes püüab ühe poja surmaga hakkama saada,» selgitas näitleja.

«Mina mängin Roberti isa ning minu jaoks keerleb asi ümber poja kaotuse, samas kui tema jaoks on see venna kaotus,» lisas Brosnan.

«See pole üldse «Videviku» moodi, aga on väga emotsionaalne. Usun, et näete, kuidas härra Pattinson teeb suurepärase rollitäitmise, mis tõestab, et ta näeb oma näitlemise kallal tõepoolest kõvasti vaeva,» lubas staar.

Brosnan imestas ka Pattinsoni pealetükkivate fännide üle.

«Filmisime New Yorgis ja tundus, et seal oli alati sadu karjuvaid teismelisi tüdrukuid. Ma teadsin, et nad ei karju minu pärast. Ma tean, et Robertil on raske sellise tähelepanuga hakkama saada,» ütles Brosnan.

«Olen sama kogenud ja tunnen talle kaasa, aga minu arvates saab ta sellega päris hästi hakkama. Minu meelest on see siiani kontrolli all olnud,» lõpetas näitleja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles