Poolas vahistati günekoloogiks maskeerunud farmer

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Medõde niinimetatud järgmise hommiku pillidega.
Medõde niinimetatud järgmise hommiku pillidega. Foto: AFP / Scanpix

Poola politsei teatas täna, et on arreteerinud 45-aastase farmeri, kes esitles end ühes Poznani haiglas günekoloogina, et seal ebaseaduslikult n-ö järgmise hommiku pille müüa.


Poola lääneosas asuva Poznani haiglas äratas eile ühes medões kahtlust valgesse kitlisse riietunud ja stetoskoopi kandev mees, kes otsis endale raviasutuses ilmselt kliente, vahendas AFP.

«Arstil» õnnestus turvatöötajate eest põgeneda, kuid täna vahistati ta koos arvatava kaassüüdlase, 60-aastase töötu mehega, kes väidetavalt müüs samu tablette internetis.

«Naisi ähvardab tõsine terviseoht, kui nad kahtlasest allikast saadud ravimeid tarvitavad,» hoiatas haigla direktor Ryszard Starkiewicz uudistekanalile TVN24.

Kuni 72 tundi pärast suguühet rasedust vältivad tabletid on ilma retseptita saadaval paljudes Euroopa Liidu liikmesriikides, kuid katoliiklikus Poolas on nende müük rangelt kontrollitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles