«Võsareporter»: Koplis topitakse üksteisele koerajunne postkasti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Võsareporteri» saatejuht Peeter Võsa
«Võsareporteri» saatejuht Peeter Võsa Foto: Stansilav Moškov / Naisteleht

Seekordses Kanal 2 saates «Võsareporter» püüdis Peeter Võsa lahendada kortermajades tekkinud probleeme.

Võitmatu hallitus

Lasnamäe maja kõige ülemisel korrusel elav Natalja on püstihädas hallituse ja niiskusega, mis tema elamisse roomab. Põhjus pole teada - kas on ventilatsioon puudulik või laseb katus läbi.

Ta on murekirja saatnud linnaosavalitsusele ja ühistule, kust tuli vastus, et kondensvee kogunemises on süüdi tema ise. Tarbijakaitse ekspert oli aga teisel arvamusel ning tema hinnangul pole Nataljale tagatud õigust elada normaalses keskkonnas.

Võsa vestles korteriühistu juhatuse liikmega, kes aga keerutas ning ei tahtnud Nataljat muredest midagi teada.

Koerapätsikoalitsioon

Järgmisena suundus Võsa Kopli kortermajja, kus ta ennegi käinud. Sealne elanik Natasha süüdistas majakaaslast Annet koera väljaheidete postkasti toppimises. «Mina pole pannud,» kinnitas Anne, kellel on pisike koer.

Anne on süüdistusest pisarateni solvunud: «Minu avaldust, kes midagi pole teinud, ei võetud politseis vastu, aga see, kes laimab, selle pärast tullakse ahistama!»

Natasha, kes selle junnkäraka leidis, on aga veendunud, et keegi teine süüdlane olla ei saa kui Anne: «Ainuke inimene, kes oleks selleks võimeline!» Natasha oli pettunud, et politsei ei võtnud ümbrikult sõrmejälgi ja nii ei saanud süüdlane selgeks.

Saate käigus tuli välja, et junn ümbrikus on vaid jäämäe pruun tipp selle maja intriigide seas. Natasha kahtustas, et ühistus käib rahadega susserdamine ja see tema hinge ei mahu.

Lisaks selgus, et seal tegutseb omalaadne võimuhaaramise initsiatiivgrupp Tatarlased, kes vastasseisu õhutavad.

Kes ikkagi pani junni? Kas majas tegutseb koerapätsikoalitsioon? Ilmselt ei külastanud Võsareporter seda maja viimast korda...

Saate viimane lugu rääkis, kuidas Narva-Jõesuus olematul elamispinnal elav seitsmeliikmeline pere uue elukoha sai. Oma Mulgimaal asuva maja andis neile kasutada noor naisterahvas Ranele.

Märksõnad

Tagasi üles