Veevalaja on kõige salakavalam sodiaagimärk

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veevalaja on kõige salakavalam sodiaagimärk
Veevalaja on kõige salakavalam sodiaagimärk Foto: SCANPIX

Briti astroloogid teatasid, et sodiaagimärkide seas on kõige salakavalamaks Veevalaja. Enne seda peeti kõige rohkem kahju tekitavaks ja petturlikumaks Skorpionit.

Astroloogide sõnul on põhjust uskuda, et Veevalaja märgi all sündinud tekitavad neid ümbritsevatele inimestele palju probleeme ning rikuvad kaaslaste elusid, edastab limon.ee.

Jamade tekitamise vahepeal aga tegelevad selle märgi esindajad ensesepiitsutamisega. See aga mõjub kaaslaste närvidele samuti kurnavalt.

Veevalaja on küll kõige salakavalam sodiaagimärk, kuid samal ajal ka väga kergemeelne.

Selle märgi esindajad ei suuda lõpetada kaaslastele probleemide tekitamist, samas aga ei mõtle nad seda tehes tagajärgedele ega sellele, kuidas see neid endid mõjutab.

Veevalaja (ladina keeles Aquarius) on üheteistkümnes sodiaagimärk. Veevalaja «valitseb»21. jaanuarist – 18. veebruarini.

Veevalajale meeldivad kaos, muudatused, uus tehnoloogia ja tulevik. Ta vihkab eeskirju, reegleid, rutiini, minevikku ja ühetaolisust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles