Briti koolilapsed küsivad Hannahilt, mis keelt eestlased räägivad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannah
Hannah Foto: Snowdog Records

Eestimaa lauljatar Hannah Ild on ette võtnud tee Briti koolidesse, sest ta tahab õpetada brittidele, kus asub Eesti ning mida huvitavat võib siin näha.

Kokku kestab lauljatari koolituur üle kuu aja, mille raames külastatakse üle 35 kooli, õpilased jäävad vanusesse 7 kuni 18 ning vastavalt vanusegruppidele on ka Hannahi esitlused üles ehitatud, kirjutas Buduaar.

Kõigepealt räägib ta, kus Eesti üldse asub ning mainimata ei jää ka lummav Tallinna vanalinn, internetipangandus, e-valimised, mobiilne parkimine, Skype'i leiutamine, Eesti kultuur ja traditsioonid, saavutused spordis ning see, kuidas eestlastele meeldib talvel suusatada ja suviti seenel-marjul käia.

Praeguseks on õppetöö algusest möödas nädal ning küsimusi, mida Hannah Eesti kohta saab, on palju ning mitmesuguseid: «Kõige enam on küsitud, mis keelt eestlased räägivad ja millega Eestisse sõita saab, millised loomad meie metsades elavad ja kui külm praegu on.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles