Blondidel kulub enda korda seadmisele rohkem aega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blondidel kulub enda korda seadmisele kauem aega
Blondidel kulub enda korda seadmisele kauem aega Foto: SCANPIX

Uuring näitas, et blondidel naistel kulub võrreldes brünettidega enda korda seadmisele rohkem aega.

Blondiinid veedavad keskmiselt päevas peegli ees 72 minutit, samas kui brünetid on seal ainult 66 minutit, kirjutab stuff.co.nz.

See tähendab seda, et aastas kulub blondidel enda korda seadmisele 22 päeva ja brünettidel 19 päeva.

Uurijate sõnul on blondidel seltsielu aktiivsem. Blondid käivad sõpradega väljas kolm korda kuus, brünetid aga kaks korda.

Blondidel naistel kulus enne õhtust kohtingut enda valmis seadmisele keskmiselt 118 minutit. Blondid on ühes päevas duši all 16 minutit, seitse minutit harjavad hambaid ja 14 minutit juukseid.

11 minutit kulub neil meigi tegemisele, teised 11 minutit aga sobiva rõiva otsimisele ja 12 minutit mitmesugustele kodustele iluprotseduuridele.

Samuti 11 minutit nädalas kulub küünte hooldamisele. Blondiinid värvivad küüsi vähemalt kord nädalas.

Kolmel neljandikul blondide juustega naistel on enda eest hoolitsemisel välja kujunenud igapäevarutiin, mida nad väga täpselt järgivad.

Sarnaselt blondidega, kulutavad ka brünetid kätehooldusele 11 minutit.

Enne õhtust kohtingut veedavad brünetid peegli ees 111 minutit.

Enamik brünettidest tunnistas, et nad ei karda kodust lahkuda ka ilma meigi ja korraliku soenguta. Kümnest brünetist kaheksa sõnas, et nad eelistavad olla «au natural».

Blondiinid seevastu ei lahku kodust kunagi ilma meigi ja soenguta.

«Tegelikult peavadki blondid oma välimusega rohkem vaeva nägema, sest tumedate juustega inimesi märgatakse kergemini. Avastasime, et väljaminekuks enda valmis seadmine annab naistele enesekindlust juurde. See võib selgitada ka seda, miks blondiinide sotsiaalelu elavam on,» lausus uuringu teinud Rose-Marie Jarvis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles