McCartney: The Beatles tarvitas liiga palju narkootikume

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Beatles: (vasakult paremale) Ringo Starr, John Lennon, Paul McCartney ja George Harrison
The Beatles: (vasakult paremale) Ringo Starr, John Lennon, Paul McCartney ja George Harrison Foto: AP / Scanpix

Sir Paul McCartney ei suuda endiselt uskuda, et tema ja ta bändikaaslased ansamblist The Beatles elasid 1960. aastad üle, kuna mehe sõnul tarvitasid nad liiga palju narkootikume ning ei suutnud tihtipeale isegi seetõttu normaalselt mõelda.

Eksbiitli sõnul tarvitasid bändiliikmed tippaegadel suures koguses narkootikume ning jäid tihtipeale «pilves» peaga tehtud muusikaliste suurteoste salvestamise ajal magama, vahendab WENN.

«Me pingutasime ainete tarvitamisega üle ja asi läks päris hulluks, sest me kõik jäime mingil hetkel stuudios keset salvestust magama,» ütles McCartney, lisades, et üks narkouimas sündinud hitte on näiteks «Let It Be».

«Ma nägin unes, et mu ema, kes oli selleks ajaks juba kümme aastat surnud olnud, tuli minu juurde ja oli väga abivalmis ja rahustav ja teda oli väga tore näha. Ta ütles: «Ära muretse selle pärast... Las jääda nii» («Don't worry about it... Let it be.»),» lisas McCartney.

«Ma ärkasin üles, tundes ennast väga hästi ja mõtlesin, et «Let It Be» oleks hea idee laulu jaoks.»


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles