Kivi ja Ulfsak Vene telemeeste huviväljas

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Kivi
Eve Kivi Foto: Peeter Langovits

Filmidiiva Eve Kivi sõnul võttis mitu Venemaa telekanalit temaga ühendust juba pool aastat tagasi, sooviga temast kui Nõukogude filmitähest saateid teha.



«Üks kollase kallakuga jaam kadus ära, nüüd jäid järele Pervõi Kanal ja NTV,» kõneleb Kivi. «Näitlejatest oleme nende huviorbiidis mina ja Lembit Ulfsak.»



Kui Ulfsakit filmiti tema kodus, siis Kivi ühes Tallinna kesklinna hotelli kauni vaatega restoranis.



«Tegemist on täiesti poliitikaväliste saadetega, pronkssõduri teemat üles ei võeta,» valgustab Kivi. «Minu puhul näidatakse kaadreid filmidest, milles olen mänginud, räägin nende filmide võtetest ja inimestest, kellega mind töö kokku viinud – Mihhail Uljanovist, Ljudmila Gurtšenkost, Rolan Bõkovist ja teistest.»



Näitlejanna sõnul toimuvad Pervõi Kanali võtted sarisaate «Zvjozdõ sovetskogo kino» («Nõukogude filmitähed» – toim) jaoks, NTV võttegrupp aga saabub Eestisse täna.



«Nõudsin, et nad saadaksid mulle võtete plaani, aga seda pole siiani tehtud. Ja kui seda ei saadeta, siis mina kaamera ette – nagu pimedasse öösse – ei astu,» põrutab filmidiiva.



Kivi teada peaks temale keskenduv saade Pervõi Kanali eetrisse jõudma novembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles