Ajakirjanikuna esinenud mees hirmutas Kim Cattralli

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Cattrall
Kim Cattrall Foto: Reuters / Scanpix
«Seksi ja linna» staari Kim Cattralli hirmutas samanimelise filmi pressikonverentsi eel ajakirjanikuks maskeerunud mees, kes näitlejannaga kahekesi jäädes agressiivselt käituma
hakkas
.

Cattrall ja teised filmimeeskonna liikmed, kes Londonis pressikonverentsi andsid, olid turvameestest mööda pääsenud fännist kuuldes ehmunud, kirjutab Digitalspy.

Nimelt õnnestus ühel välisajakirjanikuna esinenud mehel Claridge’i hotelli turvatöötajatest mööda pääseda ning minna Cattralli tuppa.

«Ta oli Kim Cattralliga toas kahekesi ja hakkas temalt autogramme nõudma,» rääkis üks asjassepühendatu. «Ta läks väga endast välja ja vedas, et keegi tuppa astus ja meest märkas, sest tema käitumine muutus üha segasemaks.»

«Hotellitöötajad palusid tal lahkuda, aga ta ei teinud seda vaikselt,» jätkas allikas. «Nad toimetasid ta välja nii vaikselt kui võimalik, aga Kim oli üsna hirmunud. Teised tüdrukud said teada, mis juhtus ja olid samuti üsna ehmunud. Aga nad on kogenud profid ega lasknud sel oma ajakava rikkuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles