John Travolta hülgab saientoloogia?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Travolta
John Travolta Foto: Reuters / Scanpix
Hollywoodi staar John Travolta, kes on viimased 34 aastat salapärase saientoloogiasekti pühendunud jünger olnud, olevat viimasel ajal usust kaugenema hakanud.
Travolta kõhkluste põhjuseks on tema 16-aastase poja Jetti surm selle aasta algul, kirjutab Digitalspy.

Väidetavalt autismi ja epilepsia käes kannatanud nooruk suri jaanuari algul, kui perekond Bahama saartel puhkust veetis. Väidetavalt libises poiss vannis olles ja suri peatrauma tõttu.

«Saientoloogiaga seoses levivad kuulujutud, et John Travolta on pettunud, et see religioon teda poega rohkem aidata ei suutnud. Ta on seetõttu oma usus kahtlema hakanud,» rääkis saientoloogiakiriku kriitik Rick Ross ühes intervjuus.

«Arvan, et John Travoltal on praegu väga raske end saientoloogiakirikust tagandada, arvestades, kui kaua ta selle usuga seotud on olnud,» jätkas kriitik.

«See oleks tema poolt tohutu samm, kuna saientoloogiakirik kogub oma kuulsustest liikmete kohta andmeid, muuhulgas ka piinlikkusttekitavat isiklikku informatsiooni,» lisas Ross.

«Saientoloogia on varem näidanud, et nad avalikustavad selle info, et häbistada inimesi, kes on lahkunud ja öelnud asju, mis kirikule ei meeldi. Kui kuulsused lahkuvad, teevad nad seda tavaliselt vaikselt ja hoiavad suu kinni, sest kui nad sõna võtavad, teevad nad end saientoloogiakiriku rünnakute suhtes kaitsetuks,» jätkas asjatundja.

«Sellepärast arvan ma, et Travolta tahab oma saientoloogiaprobleemid enda teada hoida,» lõpetas Ross.

Hiljuti teatas näitleja Denzel Washington, et Travolta leinab poega siiani ja pole kurbusest üle saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles