Paul McCartney propageerib lihavabu esmaspäevi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Paul McCartney
Sir Paul McCartney Foto: WENN.com
Muusik Paul McCartney soovib, et tema kodumaal Suurbritannias saaks esmaspäevadest aeg, mil keegi liha ei söö.

Taimetoitlasest mees usub, et see aitaks oluliselt keskkonda säästa, kirjutab Femalefirst.

Lihavabade esmaspäevade kampaanias nimega Meat Free Monday osalevad ka McCartney tütred, moeloojast Stella ja fotograaf Mary.

Paul McCartney ei kahtle, et inimesed asjaga kaasa lähevad.

«Mõne aasta eest tuli ÜRO välja raportiga, mis ütles, et kui inimesed vähem liha sööksid, oleks sel keskkonnale suur mõju,» ütles muusik.

«Kõik see on natuke kontrolli alt väljunud ja ma usun, et inimesed tahavad anda oma panuse, et see jälle korda saaks. Meie pakume sellist lahendust,» selgitas staar.

«Mõne aasta eest öeldi inimestele, et prügi sorteerimine on hea, aga nad viskasid ikka kõik ühte prügikasti,» tõi McCartney näite. «Tahan öelda, et see oli samamoodi. Nüüd te enam seda ei näe. Inimestel on kodudes need prügikastid ja nii. Usun, et nüüd on aeg ka selle idee jaoks küps.»

«Tegelikult ei söö paljud inimesed iga päev liha,» lisas Stella McCartney. «Sa ei pea taimetoitlane olema, et ühel päeval mitte liha tarbida. See on asi, mida igaüks teha võib.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles