Hannah: Eestis on palju kadedust ja ärapanemist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannahi kontsert Kaarli kirikus
Hannahi kontsert Kaarli kirikus Foto: Erakogu

Lauljatar Hannah on sooja loomuga, kuid oma hingele ligi ei lase, millele on ilmselt oma panuse andnud tagasilöögid meedias, eriti brittide Nuts TVs antud intervjuu, kus lauljanna end Eesti parimaks nimetas, mis Eestis suure kella külge pandi.

«Me kõik teeme vigu, kahju on lihtsalt, et mõned vead jäävad sind jälitama,» ohkab Hannah takkajärele, kirjutas Õhtuleht.

Hannahi sõnul sai Nuts TV intervjuus määravaks keelebarjäär, sest ta soovis öelda, et on esimene Eesti artist, kes Inglismaal läbilööki üritab, kuid välja tuli midagi muud.

«Eesti meediamaastikul on liialt palju halbu uudiseid ning see, mis toimub meie kommentaariumides, on kohutav – Eestis on palju kadedust ja ärapanemist,» nentis ta.

Naise sõnul keskendub ta praegu tööle ja karjäärile Londonis ning on aasta aega teinud stuudios eri produtsentidega plaati, mis on andnud vapustava kogemuse teha koosööd Inglismaa tippudega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles