Humoorikas nokitseja leiutas politseibotased

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti nokitseb" saatejuht Erik Lill
"Eesti nokitseb" saatejuht Erik Lill Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 leiutajatesaates «Eesti nokitseb» sai näha humoorikaid, praktilisi ja ootamatuid vidinaid.

Humorist Mati on aegade jooksul valmis nokitsenud hulga humoorikaid vidinaid. Praktiliste ja naljakate leiutiste hulka kuuluvad sanseireobjektiiv torumeestele, säärikust õllekann, Marie Underi lõputud sukad ja politseibotased.

Tartu mees Hando mõtles välja, kuidas tõhustada astelpajumarjade korjamist. Kui käsitsi korjab inimene tunnis umbeskilo marju, siis sellega on rekord 53 kilo tunnis. Murutrimmerist ja võrgust meisterdatud raputaja läks soomlastele kaubaks 20 000 krooniga.

Tanel leiutas tasuta tarkvara, millega saab värsketel uudistel tõhusalt silma peal hoida ja arvutiekraani nurgas jälgida ka telekava.

Raivo jäi ebaõnnestunud operatsiooni järel poolest kehast halvatuks, kaotas peaaegu kõnevõime ja ühest silmast nägemise. Et asjaga toime tulla, hakkas ta kolmerattalist velomobiili ehitama. Tänasesk on ta sellega maha sõatnud juba üle 6000 kilomeetri ja osa võtnud ka rattamatkast.

Lääne-Virumaa kalafarmer Aivo sisustas terve ridaelamuboksi omavalmistatud erinevate jõumasinatega. Aivo jõusaalist leiab kõik tuled ja viled, et harjutusi võimalikult puhtalt teha.

Elektroonik Antti töötas välja elektroonikakonstruktori, mis paneb kilkama iga jõnglase. Idee tekkis sellest, kuidas lapsed Legosid kokku panid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles