Singer Vinger annab homme viimase kontserdi Rock Cafes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer Vinger
Singer Vinger Foto: Facebook/Mihkel Raud

Juba homme, 25. mail annab riiklik laulu- ja tantsuansambel Singer Vinger lõppeva hooaja viimase kontserdi Rock Cafes. Hooaega kokkuvõtvat kontserti iseloomustab üks sõna - «hitid», sest esitusele tulevad hitid, hitid ja ainult hitid.

Kaheksakümnendate aastate keskel saavutas ENSV õppiva noorsoo hulgas enneolematu populaarsuse Neuroroki lipulaev, Turist. Kultuuriministeeriumi rahvakunsti osakonnale tehti ülesandeks elimineerida sundnimevahetuse abil plahvatusohtlik olukord.

Tegelikult oleks tulnud koos nimega välja vahetada kogu isikkoosseis, mida aga ei tehtud. See oli ideoloogiline viga - rahva armastus ei hääbunud.

Viimased 27 aastat ongi too kultuskollektiiv oma õõnestustegevust jätkanud jampsliku ja mittemidagiütleva pseudonüümi Singer-Vinger all.

Piletid kontserdile on müügil uste avanedes Rock Cafes. Kuni südaööni maksab pilet 5 EUR. Uksed kontserdile avanevad kell 21.00.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles