FAK: Siim Kallas paljastas musta rahastamise detailid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Faktuaalne kaamera
Faktuaalne kaamera Foto: TV3

«Faktuaalse kaamera» meeskond on teinud suurepärast tööd ning esitles tänases saates üllatavalt avameelset intervjuud Siim Kallasega.

Just «Faktuaalsele kaamerale» andis Äripäeva ajakirjaniku eemale tõrjunud Siim Kallas avameelse ja intiimse intervjuu, paljastades Reformierakonna musta rahastamise üksikasju ja muudki.

Lisaks jõudis vaatajateni lugu ettevõtlusmessilt «Tallinn töötab», kus linnavalitsuse staarkommenteerija Jelena Kalbina tutvustas rasket valvekommentaatori tööd ning toimus ka tublimate kommenteerijate konkurss, kus võitja valis välja Tallinna linnapea Edgar Savisaar isiklikult.

Samuti esitles FAK täna aasta kirjandusteost, Mart Kadastiku romaani «Kevad saabub sügisel» ning otselülitus tehti ETV saate «Ringvaade» stuudiosse, kus Marko Reikop küsitles Birgit Õigemeelt, et reklaamida tarbijaskonnale Birgiti šokolaadi ning muid uudistooteid.

Spordireporter Sverre Kasela tõi fännideni reportaaži maailmameistrivõistlustelt lõhnadega naasnud Eesti hokikoondise esimesest trennist libedal kodujääl ning Mihkel Raud intervjueeris Mart Sanderit.

Vaata saadet allpool:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles