Urban Symphony peaproov möödus viperusteta

Stanislav Bulganin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurovisiooni perioodilisuse tabel.
Eurovisiooni perioodilisuse tabel. Foto: Stanislav Bulganin

Täna toimus Eurovisiooni lauluvõistluse homse teise poolfinaali peaproov, mis möödus Eesti delegatsiooni jaoks viperusteta.

Paljud tiimid ütlevad, et pilt on kehv ja nad ei saa realiseerida planeeritud asju. Kurtjate seas on näiteks Ukraina ja Hispaania.

Eesti delegatsiooni juhi Mart Normeti sõnul pole Eesti esinemise kohta öelda midagi halba. Kui proove võrrelda, siis tema sõnul läks esimene kehvemini, kuid kõik muutus iga korraga paremaks.

Häirivad pisidetaile märkab tema sõnul ainult see, kes on proove sada korda näinud, publik ei pane aga tähelegi.

«Kindlasti võiks kõik olla parem, aga põhimõtteliselt on kõik täiesti korras ja valmis,» sõnas Normet.

Sven Lõhmus vaatas asju positiivsemalt - tema arvates on ekraanipilt väga hea. Eile kontserti saalist vaadates tundus talle pilt väga võimas ja heli väga hea.

«Taustaekraanid on ju seal kõige suuremad Euroopas, super korraldus!» kiitis helilooja.

Bändiliikmed ise on proovidega rahule jäänud.

«Heli ei olnud alguses korras, muidu oli kõik täitsa kindalt paigas,» sõnas taustalaulja Mirjam.

Sandra sõnul tunneb ta ennast laval juba väga enesekindlalt ja kõik muud esinemise korraldusliku poolega seotud asjad sobivad samuti hästi.

Muuta eurotiim eriti midagi ei taha, kaalutakse ainult seda, kas võiks rohkem tuld ja tossu lasta. Otsuse teevad nad homme.

Tagasi üles