David Hasselhoff vihastas saatekaaslase peale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Hasselhoff
David Hasselhoff Foto: AFP / Scanpix

USA tõsielusarjas «America´s Got Talent» kohtunikuna üles astuv David Hasselhoff nimetas oma kaastkohtunikku, Piers Morganit, kehvaks ajakirjanikuks, teatab contactmusic.com.

Morgan, kes oli varem Suurbritannia ajalehtede «News Of The World» ja «Daily Mirror» toimetaja, vihastas endise «Rannavalve» staari välja kuulsustes salajastest eludest kirjutatud raamatuseerias avaldatud väidetega Hasselhoffi abielu ja laste kohta. Hoolimata sellest, et Morgan hiljem vabandas, on Hoff endiselt vihane ja soovitab Morganil oma väiteid enne faktina avaldamist ka kontrollida.

«Piers viib asjad lihtsalt liiga kaugele. Tõsiselt, ta on paar korda ikka üle piiri astunud. Tema ütleb et see on Briti huumor. Mul pole midagi selle vastu, kui keegi teeb nalja minu või minu muusika üle, mida iganes – aga ärge tooge mu lapsi või perekonda sellesse mängu,» ütles David Hasselhoff.

«Ta kirjutas oma raamatus asju, mis tema arvates on aktsepteeritavad. Sellisel juhul ütlen mina, et kui ma nimetan teda tele-eetris pihkuriks, on see kah aktsepteeritav.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles