Raadiojaama juht: ka pilakõne teinud saatejuhid on ohvrid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rhys Holleran
Rhys Holleran Foto: SCANPIX

Briti medõe enesetapuga lõppenud tüngakõne teinud Austraalia raadiojaama omanikfirma juht on seisukohal, et kõne teinud saatejuhid on hoopis ise ohvrid ning keeldub neid vallandamast.

2Day FM saatejuhid Mel Greig ja Michael Christian loobusid ise edasisest eetriajast, kuid üldsus nõudis ka nende ametlikku vallandamist pärast seda, kui kahe lapse ema Jacintha Saldanha oli kogemata avaldanud Cambridge'i hertsoginna Catherine'i terviseinfot ning pettusest teada saades endalt elu võtnud, vahendab Õhtuleht.

«Need inimesed ei ole masinad, nad on inimesed. Juhtunu on äärmiselt traagiline ja me oleme väga kurvad. Tüngakõned on olnud raadiotes eetris aastakümneid ja on osa ühest raadiojaamast või riigist ning keegi ei võinud ette näha, et see päev lõppeb tragöödiaga,» kaitses Southern Cross Austereo ettevõtte juht Rhys Holleran oma töötajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles