Kosmikud annavad kaks viimast kontserti!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kosmikud
Kosmikud Foto: Erakogu / Kosmikud

Määramata ajaks pausile siirduvad Kosmikud ja oma üheksandat stuudioalbumit esitlev Viikate Soomest astuvad lavale reedel Tallinnas Rock Cafes ja laupäeval Tartu Genialistide klubis.

Melanhoolse tooniga rockmuusika austajatel on põhjust sel nädalavahetusel kodust välja astuda

Kosmikud ja Viikate on taaskord koos laval, et saata Kosmikud peale 13-aastast tegevust väljateenitud puhkusele ning tuua Viikate uue albumi «Petäjäveräjät» nukker-meloodilised teosed Eesti publiku ette.

Viikate vallutas uue albumiga koheselt Soome plaadimüügi tabeli esikoha ning saavutas paari kuuga kuldplaadi staatuse.

Eestlastele pole kindlasti jäänud märkamata bändi versioon Kosmikute laulust «Kuidas tuli pimedus mu tuppa», mis võeti väga hästi vastu ka Soome muusikakriitikute poolt.

Viikate solist Kaarle Viikate saabus Tallinnasse juba teisipäeval

«Peab pääsema õigesse fiilingusse, kuna eelmisel korral pani  tuhandepealine Kosmikute publik Kouvola mehel põlved värisema, rääkimata ilusatest naistest. Siin on palju kultuurilisi väärtusi, millega tahan tutvuda,» ütleb Kaarle.

Kosmikute jaoks on saabuvad kontserdid järjekorras 169. ja 170. Need numbrid annavad bändile õiguse aeg maha võtta ja mõelda, kas ja mida kunagi edasi teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles