Rolf Roosalu viidi täna uisutrennist otse traumapunkti

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säravaimad hetked viiendast «Tähed jääl» otsesaatest.
Säravaimad hetked viiendast «Tähed jääl» otsesaatest. Foto: Viktor Burkivski

Uisusaatesse «Tähed jääl» musta hobusena liitunud ja kõigest kaks nädalat trenni teinud laulja Rolf Roosalu kukkus tänases proovis nii rängalt, et pidi abi saamiseks traumapunkti pöörduma.

Ka Kanal 2 avalike suhete juht Heili Klandorf kinnitas juhtunut. «Rolf põrutas jääl proovi tehes randme ära. Praegustel andmetel luumurdu ega mõra ei ole. Oli lihtsalt tugev põrutus ja vastavalt sellele saab pühapäevane uisukava ka ümber ehitatud,» edastas Klandorf.

Rolf ise rääkis, et tegelikult midagi hullu ei juhtunud ja et traumapunkti sai mindud selleks, et oleks kindel veendumus, et kõik ikka korras on. «Käsi on valus, kange ja ei liigu eriti, aga murdu ei ole. Öeldi, et tugev põrutus,» rääkis ka Rolf ning lisas, et käsi on turses.

Trenn jätkub valuvaigistitega

Et käsi taas korda saaks ning et seda ka uisukavades tõsteteks kasutada võimaldaks, tuleb Rolfil end määrida tursetalandava kreemiga ja treeningud üle elada valuvaigistite all.

Õnnetus ise juhtus Rolfi edastusel väga lihtsat elementi sooritades. «Ma isegi ei oleks oodanud, et see siis juhtub. Tegin partneri (Jekaterina Nekrassova - toim) seljale toetudes hundiratast ja uisk lihtsalt libises alt ära! Kaotasin tasakaalu ja kukkusin,» kirjeldas Rolf juhtunut.

Kuna mees kukkus istmikule, kartis ta esiti, et viga sai sabakont. «Mingist hetkest hakkas trennis käsi järjest rohkem tunda andma. Lõpuks muutus täiesti kangeks.»

Rolf on siiski veendunud, et midagi kaelamurdvat uisusaates osalemises pole. «See oli lihtsalt halb juhus. Oleme ka riskantsemaid elemente teinud ja end täiesti vigastamata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles