Saate «Õhtusöök viiele» geikokad lõpetasid seekord saunalaval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Õhtusöök viiele“ kokad lõpetavad saunalaval. Reformierakonna noorpoliitikule Ago Pressile tulevad külla elukunstnik Horre Saluste, maailmarändur Sophie Dragunevits, baarmen Madis Kuusik ja profijuuksur German Saar.
„Õhtusöök viiele“ kokad lõpetavad saunalaval. Reformierakonna noorpoliitikule Ago Pressile tulevad külla elukunstnik Horre Saluste, maailmarändur Sophie Dragunevits, baarmen Madis Kuusik ja profijuuksur German Saar. Foto: TV3

«Õhtusöök viiele» kokad lõpetasid saunalaval. Paljaid külalisi võõrustas noorpoliitik Ago Press.

Agole tulid külla elukunstnik Horre Saluste, maailmarändur Sophie Dragunevits, baarmen Madis Kuusik ja profijuuksur German Saar.

«Õhtusöök viiele» kolmapäeva õhtuseks võõrustajaks oli noorpoliitik Ago, kes valmistas külalistele mitu üllatust – valmisid nädala esimesed liharoad ning kõik kodukokad olid palutud ka saunaõhtule.

Taimetoitlaste ja lihasööjate nädal jõudis kolmanda kodukoka etteasteni – toite valmistas ning külalisi võõrustas seekord reformikas Ago Press

Ago on aktiivne ja avameelne noormees, kes on tegev LGBT ühingus ehk ta on geide, lesbide ja bi- ning transseksuaalsete inimeste õiguste eest seisja. Samuti on Ago Reformierakonna noorpoliitik.

Ago tunnistas, et kokkamises vajab asi veel natuke harjutamist, kuid hetkel on ta juba super pelmeenimeister.

Söögitegemise kõrval oli Agol sõpradele mitu üllatust, millest kõige kuumemaks kujunes  saunaõhtu  

Mida ühel saunaõhtul ikka tehakse? Juuakse õlut ja imetletakse nii enda, kui teiste saunaliste trimmis või siis pisut vähem trimmis kehasid.

Uh, uh..., kui need tulised saunaseinad vaid rääkida oskaksid!

Saunaliste endi arvates olid kõigil väga seksikad kehad, isegi ainukese naiskülalise paljaid rindu peeti rahuldavateks.

Vaata videolõiku ja eksklusiivseid fotosid saatest!

«Õhtusöök viiele» onTV3s argiõhtuti kell 19.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles