Soome-Eesti ühise missivõistluse võitis soomlanna Jaana Laitinen

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esimene Soome-Eesti ühine missivõistlus on nüüd selleks aastaks lõppenud ja õnnelikud võitjad valitud.

Eestipoolseks missivõistluse korraldajaks oli Tiina Jantson ja tema modelli-ja moekool Sixtina ning Soome poolseks korraldajaks plastikakirurgia firma Finest, mille eestvedajateks Miriam Kalenius ja Suvi Pitkänen.

Rahvusvahelise žürii töös osales ka Miss Globe president Petri Bozo ja Eestist ilukirurg Jüri Kullamaa.

Eestit esindas sellel võistlusel kolm finalisti: Stefani Lehestik, Tiina Lükk ja Merili Pikk.

Esimese Printsessi koha tõi Eestisse Stefani Lehestik, kes õpib Tartu Ülikoolis kehakultuuri ja on ka kahekordne Maailma Meistrivõistluste hõbemedali omanik rühmavõimlemises.

Sel aastal on see Stefanile juba teine suur võit. Juulis võitis kaunitar ka Eesti Miss Modelli võistluse.

Varsti on Stefanit ees ootamas ka rahvusvaheline võistlus. Hetkel peab ta valiku tegema mitme võistluse vahel, mis talle ajaliselt õppetöö kõrvalt kõige paremini sobiks.

Teise Printsessi tiitli Miss FinEst võistlusel pälvis 181cm pikkune soome kaunitar Kristina Karjalainen, keda ootab peagi ees Soome esindamine Miss Globe 2012 võistlusel Albaanias.

Võistluse võitjaks tuli 180 cm pikkune soomlanna Jaana Laitinen. Nii teda, kui ka Eesti Miss Bikini võitjat Tiina Lükki ootab novembris ees võistlus Miss Bikini International Hiinas.

Tähelepanu!

Juba veebruarist algavad igakuised eelvoorud järgmise aasta missivõistluste finalistide leidmiseks.

Soovijad võivad juba varakult saata oma andmed Sixtina`sse ning valmistuda uue missivõistluse hooaja avamiseks. Parimaid ootab ees  Eesti esindamine mitmetel maailma iludusvõistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles