Carola: LAs tehakse hulle asju, et kuulsaks saada

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carola Madis
Carola Madis Foto: Indrek Kasesalu/ FHM
Tõsielustaar ja reporter Carola Madis on Eestis tagasi!

Eelmise aasta septermbris Eestist lahkunud Carola naases möödunud nädalal Eestisse ilma suurema kärata. 

«Jah, ma ei teatanud oma tulekust isegi mitte vanematele, sõpradest - tuttavatest rääkimata,» pajatas näitsik ka R2 hommikuprogrammile antud intervjuus. 

Carola, millega tegelesid pool aastat Ameerikas?  

Enamuse ajast nautisin elu ja puhkasin. Lihtsalt nautlesin, sest minu jaoks olid kõik päevad nagu nädalavahetused. Käisin erinevates kohtades, hängisin ja võtsin näiteks vastu ka sõpru Eestist.

Kas sa tööd seal ei teinudki? Kuidas rahadega hakkama said?  

Olin säästlik. Tegelikult tulingi nüüd veidikeseks ajaks Eestisse, sest raha sai otsa. Nüüd oleks vaja jälle raha teenida, et nii ruttu kui võimalik LAsse tagasi minna.

Miks kähku tagasi?  

Sest inimesed on siin Eestis nii õelad ja tigedad. Näiteks ei lugenud ma USAs mitu kuud Eesti kollaseid uudiseid. Tegelikult ei lugenud ma seal ei kollast ega valget ajakirjandust.

Räägi meile, kuidas Ameerikas hakkama saada?

Kui tutvusi pole, siis on väga raske. Keegi ei taha sulle rentida korterit kasvõi  paariks nädalakski. Mina sain eluaseme näiteks tänu Kerli Kõivule. Tutvused on Ameerikas kõige, kõige tähtsamad. 

Millised inimesed LAs elavad?

LAs on hästi erinevaid tüüpe. Kohalikud on silmaklappidega ja usuvad kõike, mida sa neile räägid. Väljastpoolt tulnud on avarama silmaringiga ja mitmekülgsemad.

Räägitakse, et linna saabub iga päev 5000 tüdrukut, kes unistavad oma unelmate täitumisest. Kõik soovivad pääseda kas näitlejaks või meelelahutajaks või televisiooni. Kui küsid kelleltki, millega ta tegeleb, siis kõik on enda sõnul näitlejad. 

Kuidas saada siis näitlejaks? Kas peab kellegagi magama nagu räägitakse?

Seal tehakse tõesti päris hulle asju, et kuulsaks saada. Võtmesõna on tõepoolest kellegagi magada.

Isegi tuntud räppärid on maganud meestega, et kuulsaks saada. Uskumatu, aga tõsi, nii mõnigi neist coolidest räpparitest on biseksuaalne.  

Miks sina Ameerikasse läksid? Kas tahtsid ka kuulsaks saada?

Ei, mina ei soovinud näitlejaks saada. Tahtsin lihtsalt ringi vaadata ja puhata.

Sinu soovitus õelatele Eesti inimestele?  

Ilusat päeva teile!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles