Täna: «Mendi» Relika valmistub pimekohtinguks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ment» - Relika (Anna Jankelevitš) ja Rein (Ago Anderson)
«Ment» - Relika (Anna Jankelevitš) ja Rein (Ago Anderson) Foto: TV3

Kodumaise komöödiasarja «Ment» kangelane Rein Paabel jätkab täna pingutustega end tööpostil ja isiklikus elus heast küljest näidata, kuid miskipärast ei taha see kuidagi õnnestuda. Tema partneril Relikal kulgeb elu aga romantikatuules, sest naine valmistub pimekohtinguks.

Tänases osas ajab konstaabel Rein Paabel (Ago Anderson) koos uue partneri Relika Solnoskovaga (Anna Jankelevitš) telestuudios varast taga ja satub sekeldusse Riigikogu liikmega, kes esitab Reinu vastu kaebuse.

Olukord jaoskonnas muutub Reinu jaoks pingelisemaks ja endine partner Urmas näeb võimalust Reinu seljatagust veelgi õõnestada. Samuti pole kiita ka Reinu kodune elu.

Relika Solnoskova seevastu tunneb end hästi, ta valmistub pimekohtinguks ning romantikat jagub lisaks jaoskonnaski, kuna üks kolleeg hakkab tema vastu huvi tundma.

«Ment» on supersari kõigile neile, kes jumaldavad situatsioonikoomikat ja head nalja ning on valmis argisekeldusi läbi huumoriprisma vaatama.

«Ment» on TV3s täna kell 20.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles