Oscari võitjast näitlejanna jäi mõlemast rinnast ilma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kathy Bates
Kathy Bates Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar ja Oscari võitja Kathy Bates teatas eile Twitteris, miks ta avalikkusest kadunud on.

Varem põdes ta munasarjavähki, kuid paar viimast kuud oli tal rinnavähk, kirjutab msnbc.com.

«Tere kõik, vabandan pika vaikuse pärast. Mul diagnoositi kaks kuud tagasi rinnavähk ja nüüdseks on mõlemad rinnad eemaldatud,» kirjutas näitlejanna.

Bates on tuntud oma hea huumorimeele poolest ning ka rasked haigused ei ole seda talt võtnud.

«Ma ei igatse oma rindu taga, pigem kahetsen seda, et ma ei saanud töötada. Tänan kõiki, kes mind toetasid. Elu läheb edasi nii või teisiti,» kirjutas Bates.

Bates põdes munasarjavähki üheksa aastat, kuid seljatas haiguse. Pärast seda, kui tal diagnoositi rinnavähk, langetas ta otsuse lasta mõlemad rinnad eemaldada.

«Mu perekond on pannud mulle hüüdnimeks Kass, kuna ma maandun nende sõnul alati jalgadele. Ka seekord on nii. Mu arstid kinnitasid, et olen vähist vaba ja elan veel üsna kaua. Ootan juba tööle tagasi pöördumist,» lisas näitlejanna.

Bates sai naispeaosa Oscari 1990. aasta filmi «Misery» rolli eest. «Misery» on psühholoogiline thriller, mis põhineb kirjanik Stephen Kingi samanimelisel romaanil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles