Kroonika endine peatoimetaja Margus Müil: ühinemisest võidab Kroonika lugeja

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Kroonika peatoimetaja Margus Müil.
Endine Kroonika peatoimetaja Margus Müil. Foto: Kaarel Tigas / Õhtuleht

Endine Nädala ajakirjanik ja Kroonika peatoimetaja Margus Müil ütles, et kuuleb küll ajakirjade Kroonika ja Nädal liitmisest esimest korda, kuid usub, et kokkuvõtvalt võidavad ühinemisest mõlema väljaande lugejad.

«Ma ütleks, et ühest küljest näitab see ajakirjade kirjastajate tööpõllu raskeid aegu, aga kui rääkida tootest, muutub Kroonika kindlasti tugevamaks,» märkis Müil.

Nädalat kirjeldab Müil kui väga tugevat saatekava ja televisiooni sisu vahendavat ajakirja, mille liitmisel Kroonikaga tekib mehe sõnul kahtlemata üks tugev väljaanne.

Küsimusele, kuidas tuleks toime senisest suurema ajakirja peatoimetamisega Krista Lensin, vastas Müil, et pole küll detailselt kursis tänase meelelahutusmeedia käekäiguga, kuid usub, et edukalt.

«Arvan, et televisioonis töötanud inimesena, hoomab peatoimetaja Krista Lensin Kroonikale lisanduvat TV osa väga hästi.»

Kokkuvõtvalt lisas Müil, et ühinemisest võidavad mõlema väljaande lugejad. «Kroonika lugeja saab lisaväärtuseks väga hea telekava, Nädala lugejad Kroonika sisu.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles