Kim Kardashian soovib lapsi ja uut abielu Kanye Westiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West ja Kim Kardashian
Kanye West ja Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Kim Kardashian võis küll Kris Humphriesiga abielludes vea teha, kuid mõte Kanye Westiga altari ette astumisest tekitab temas hea tunde.

«Tehniliselt olen ma ikka veel abielus,» pole Kardashiani ja NBA korvpalluri 72 päeva kestnud abielu paberite järgi veel lõpetatud, vahendab US Magazine.

«Aga kõike, mis pärast seda juhtunud on, võib pidada püsisuhteks,» viitas Kim Kanyele ja lisas, et on leidnud ideaalse kaaslase. Naine usub, et on valmis ka laste saamiseks. «Tahtsin neid juba varem, kuid armusin liiga kiirelt ja keskendusin pigem oma soovidele kui ideaalse partneri leidmisele.»


«Hoolin nüüd väga lihtsatest asjadest. Olen aru saanud, mis on elus tõeliselt tähtis. Väärtustan rohkem aega, kodus olemist, söögivalmistamist ja tegevusetust. Suhte puhul ei ole minu jaoks tähtis kogu see sära ja glamuur,» tunnistas Kim Kardashian.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles