Selle sügise moekarje on leegitsev punane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubamaja ajakirja Hooaeg 10. sünnipäev Hoovis  04.09.12
Anu Saagim ja moekunstnikud Kirill Safonov ja Anatoli Ein
Kaubamaja ajakirja Hooaeg 10. sünnipäev Hoovis 04.09.12 Anu Saagim ja moekunstnikud Kirill Safonov ja Anatoli Ein Foto: Jelena Rudi

Eesootav sügis kütab kirgi punaste toonide ja veinikarva varjunditega. Erksad värvid on sel hooajal leidnud koha nii rõivastel, jalatsitel kui aksessuaaridel ja mõjuvad sügises lausa vastupandamatult.

«See on tõesti tõsi, et värvid ei kao sel aastal kuhugi ja tavapärase musta-pruuni gamma asemel tervitab meid üks julgemaid ja värvilisemaid sügiseid läbi aegade,» rääkis Tallinna Kaubamaja moeajakirja Hooaeg 10. sünnipäevapeol ka loovjuht Kristina Herodes.

Selle sügise moekarje on leegitsev punane

Just seda värvi kleidis naistest on loodud läbi aegade enim laule ja kunstiteoseid. «Karmiinpunane näeb võrratu välja modernsetel kleitidel, kostüümidel, detailidel ja loomulikult huultel. Kui punasele juba panuse teed, on kindel, et sind märgatakse,» soovitab ka Kristina Herodes.

Vaata pildigaleriid trenditeadlikest Maarjamaa kuulsustest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles