Genka viskas õllepudeli nurka ja hakkas trenni tegema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henry «Genka» Kõrvits
Henry «Genka» Kõrvits Foto: Raigo Pajula

Eesti esiräppar Genka (alias Henry Kõrvits) otsustas õllepudeli nurka visata ja trenni tegema hakata.

«Aeg on käed grillvorstirasvast puhtaks pühkida ja õllepudelile kork peale panna ning sportima hakata,» kirjutab Genka oma Facebooki lehel. «Homsest läheb lahti pikem treeninguperiood Nike Running Estonia raames.»

Eile tegi Genka spetsiaalses blogis sissekande, kus tunnistas, et sportlik vorm on viimasel ajal kõvasti langenud. Samas paigas hakkavad blogi pidama ka hõbekõri Getter Jaani ja aeroobikatreener Kristi Roosimägi.

«Selja taha on jäänud aasta-paar tugitoolikümnevõistlust (käe sirutus, avamine, tõstmine, kulistamine jne) ja kahepäevane hiphopfestival. Olin laval ja käskisin inimestel seal liikuda: hüpata ja puusasid nõksutada. Ise seejuures vaikselt õõtsudes nagu Ozzy Osbourne, sest rohkem ei jõudnud: võttis võhmale. Rämedalt,» tunnistas Genka.

Genka plaanib end nüüd kiire elutempo juures kokku võtta ja tahab järgneva paari kuu jooksul välja selgitada, kas ta suudab end normaalsesse vormi viia.

«A mis veel parem: kõik teised paksmaod ja õgardid - lähme jookseme koos. Tasa ja targu! Muidugi jõuame, sunnime ja jõuame: tõmbame oma tugitoolimõõkhambad irevile,  pigistame pooridest selle mürgi välja! Vahutame suvise õltsivahu suunurkadest välja nii, et peapaelad vilguvad! Sunnime end ja möliseme kui me endale valetame, et täna tõeeeesti ei jaksa! Küll me lõpuks enda kehaga sõbraks saame!» julgustas hiiglasemõõtu räppar ka teisi tugitoolisportlasi jooksutossud jalga tõmbama.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles