Pärnu hakkab taas missi valima

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Pärnu 2007 Hanna Tulnola (paremal) ja Merlyn Mandre, tunamulluse konkursi teine printsess.
Miss Pärnu 2007 Hanna Tulnola (paremal) ja Merlyn Mandre, tunamulluse konkursi teine printsess. Foto: Erakogu

Pärast aastast vaheaega valitakse taas Pärnu esiiludus, "Miss Pärnu 2009" selgub ööklubis Mirage 11. aprillil.

„Eelmisel aastal me ei valinud, ajad on, nagu nad on, teistsugused ja keerulised, aga pärast pikka arutamist otsustasime, et konkurss "Miss Pärnu 2009" toimub," ütles Meeli Pärna, aastaid Pärnu iludusvõistluse peakorraldaja olnud tantsukooli WAF Dance direktor.

Missivõistluse teema tõstsid päevakorda praegu Mirage'i majandavad Erdi Naber ja Vardo Rohtmets. Et Pärna senine koostöö on nende meestega alati sujunud, ei näinud ta põhjust hakata väärt mõttele vastu vaidlema.

„Aega on küll napilt kuu, aga et on üsna selge, milline konkurss peab välja nägema, arvan, et tuleme toime," tõdes konkursi peakorraldaja.

Ehkki ajad on teised, mitte enam need, kui Heli Mets päris taasiseseisvunud Eesti esimese iluduskuninganna krooni, jäädakse seekord Pärnus äraproovitud missivõistluse ülesehituse juurde: tutvustusvoor, trikoovoor, talendivoor, kus osalejad saavad avada oma parimaid võimeid, ja õhtukleidi voor, millesse kuulub jutlemine õhtujuhiga.

„Sissetöötatud, teada ja toimiv süsteem," hindas Pärna konkursi ülesehitust.

Kes 17-23aastastest vallalistest neidudest tunneb, et ta on valmis küünitama Pärnu esiiluduse krooni järele, andku endast teada telefonil 5557 7300 või Meeli Pärna e-posti aadressil.

„Kena oleks 28.-29. märtsil nendega esimest korda kokku saada," piiritles Pärna konkursile registreerimise aja. „Siis on neil oma asjade ettevalmistamiseks piisavalt aega ja meilgi pole veel tuli rummus."

Samuti aastaid siinse esikaunitari valimisega seotud Heiki Künnapasest juhitud žüriilt enim hääli saanud neiu ehk "Miss Pärnu 2009" pärib autasuks krooni, kroonikujulise kuldsõrmuse ja tšeki ümmarguse summaga. Ja ehk ka eelkäijate kallistuse.

„Pärnu missi tiitli varasemad kandjad, andke endast teada: tore oleks teid jälle näha," kutsus Pärna Pärnu endisi esiiludusi olnud aegu meenutama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles