Vürtsitüdrukud püüavad Halliwelli Clooneyga paari panna

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Geri Halliwell
Geri Halliwell Foto: AP / Scanpix

Ansambli Spice Girls liikmed õhutavad näitleja George Clooneyt oma kallimat Sarah Larsenit maha jätma ja tema asemel hoopis vürtsitüdruku Geri Halliwelliga kohtama minema

Pärast seda, kui vürtsitüdrukud teada said, et just Geri on bändiliikmetest Clooney lemmik, on nad nõuks võtnud Halliwelli mehega paari panna, kirjutab FemaleFirst.

Mel B teatas neljapäeval USA televisiooni hommikuprogrammis esinedes, et  Clooney peaks Geri kohtingule kutsuma. «Ta on vallaline, kutsu ta kohtama,» õhutas lauljanna meest.

«Ta peaks Geri sööma kutsuma. Kindla peale,» lisas Victoria Beckham.

Halliwell, kes on vallaline olnud alates oma tütre Bluebelli isast Sacha Gervaisist lahku minemisest, jäi ise tagasihodlikuks. «Väga meelitav on teada, et olen George Clooney lemmikvürtsitüdruk,» sõnas ta.

Kosjasobitamise õnnestumise tõenäosus on siiski väike, kuna Clooney on 29-aastasesse Larsenisse kuuldavasti sügavalt armunud ning kavatseb naise lähiajal enda juurde Hollywoodi elama kutsuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles